Search
Close this search box.
  1. sportartikelen
  2. fietscomputer draadloos

Beste fietscomputer draadloos van 2024 | Top 10 reviews

Laatst bijgewerkt: 17 jul. 2023

Om de beste fietscomputer draadloos te vinden, moet men al met al rekening houden met een aantal factoren. Maar om dat zoekproces te vereenvoudigen hebben wij de klus geklaard en een overzicht gemaakt van de beste fietscomputer draadloos. Een top 10 die gebaseerd is op prijs, kwaliteit, klantenservice en de beoordelingen van klanten. Een top 10 die een overzicht biedt van de beste fietscomputer draadloos die de Nederlandse markt te bieden heeft.

Top 10 beste fietscomputers draadloos

Voordat je verder gaat en onze top 10 beste fietscomputers draadloos gaat bekijken willen we je wijzen op een aantal punten waar je op moet letten.

Zorg dat het product voldoet aan jouw eisen, ongeacht hoe onze top 10 beste fietscomputers draadloos eruit ziet.
Let goed op de prijs, of dat bedrag het voor jou waard is. Wij hebben verschillende fietscomputers draadloos getest in verschillende prijscategorieën dus voor elk budget is er een keuze. En als laatste, zorg dat je koopt bij een betrouwbare aanbieder. Als je de aanbieder kiest welke wij hebben geselecteerd weet je zeker dat je goed zit!

Op naar onze top 10 beste fietscomputers draadloos!

Top 10 fietscomputer draadloos

1. Fietscomputer Draadloos Waterdicht

Het Deso® draadloze fietscomputer is het perfecte hulpmiddel om het meeste uit je fietsrit te halen. Met zijn geavanceerde technologie kun je je prestaties monitoren, je snelheid maximaliseren en je afstanden verbeteren. Het grote display geeft je al je informatie helder en duidelijk weer, zelfs bij slecht zicht. Unieke functies zoals de automatische start/stop timer, de automatische lichtsensor en de klok met 12/24 uur-weergave maken deze fietscomputer nog meer compleet. Je kunt de gegevens ook makkelijk downloaden naar je computer om je vorderingen beter bij te houden en je prestaties te analyseren. Met de Deso® draadloze fietscomputer ben je verzekerd van meer plezier en prestaties op elke rit.

2. Nince Draadloze Fietscomputer

De Nince fietscomputer is uitgerust met een geavanceerd en geoptimaliseerd LCD-scherm, zodat je statistieken duidelijk zichtbaar zijn. Deze fietscomputer is ook gemakkelijk te bedienen met de draadloze afstandsbediening. Met de afstandsbediening kun je eenvoudig je statistieken bijhouden, zelfs als je aan het fietsen bent. De Nince fietscomputer is perfect voor elke fietser die op zoek is naar een kwalitatief hoogwaardige fietscomputer. Deze draadloze fietscomputer is licht van gewicht, waterdicht en heeft een lange levensduur. Bovendien is deze fietscomputer geschikt voor alle fietsen, waardoor je een betrouwbare metgezel hebt voor elke rit. Met de Nince fietscomputer van hoge kwaliteit 2022 model kun je altijd genieten van de meest uitgebreide en accurate statistieken. Deze fietscomputer is eenvoudig te monteren en te bedienen, en biedt je het beste van het beste als het gaat om fietsmetingen. Geniet van een betrouwbare en nauwkeurige fietscomputer die je altijd bij je hebt.

3. Fibik Draadloze Fietscomputer

▶ Waterdicht en schokbestendig: De Fibik Draadloze Fietscomputer is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is waterdicht. Hierdoor kun je hem zonder zorgen gebruiken wanneer het regent of als je door modder fietst. Daarnaast is het scherm ook schokbestendig. ▶ Automatisch verlicht scherm: Het scherm van de Fibik Draadloze Fietscomputer is voorzien van automatisch verlichtingsfunctie. Hiermee kun je zelfs in het donker de gegevens zien. Zo hoef je tijdens het fietsen nooit meer in het duister te tasten. Product naam: Fibik Draadloze Fietscomputer Kilometerteller Draadloos Waterdicht Automatisch Verlicht Scherm Product beschrijving:▶ Met scan modus: Je hoeft niet te stoppen met fietsen wanneer je een andere instelling wilt zien. Met de Scan modus worden de gegevens automatisch op het scherm ververst. Zo kun je ononderbroken door blijven fietsen terwijl je toch de gegevens kunt zien. ▶ Waterdicht en schokbestendig: De Fibik Draadloze Fietscomputer is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is waterdicht. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken wanneer je door modder fietst of als het regent. Daarnaast is het scherm ook schokbestendig. ▶ Automatisch verlicht scherm: Het scherm van de Fibik Draadloze Fietscomputer is voorzien van een automatisch verlichting. Hiermee kun je zelfs in het donker de gegevens zien. Zo hoef je tijdens het fietsen nooit me.

Nummers 4 t/m 10 fietscomputers draadloos

Mocht je nog geen keuze hebben kunnen maken uit onze 3 top fietscomputers draadloos, dan volgt hieronder de rest van onze samengestelde top 10.

4. Sigma Fietscomputer draadloos
5. Strex Draadloze Fietscomputer
6. Kilometerteller Fietscomputer
7. Draadloze Verlichte Fietscomputer
8. Sigma Fietscomputer Draadloos
9. Garmin Edge Fietscomputer
10. Garmin Edge Fietscomputer

4. Sigma Fietscomputer draadloos

De Sigma Pure 1 ATS is speciaal ontworpen voor de recreatieve fietser. Niet alleen de afgelegde afstand en de snelheid worden weergegeven, maar ook de tijd, kalorieverbruik, gemiddelde snelheid en gemiddelde hartslag. Dit maakt het mogelijk om je prestaties nauwkeurig te volgen. De Sigma Pure 1 ATS is waterdicht en kan worden gebruikt in alle weersomstandigheden. De bediening is eenvoudig en de montage is gemakkelijk. Met de Sigma Pure 1 ATS krijg je een kleurrijke gegevensweergave met statistieken, zodat je je prestaties kunt vergelijken en verbeteren!

5. Strex Draadloze Fietscomputer

De Strex Draadloze Fietscomputer 17 Functies Extra Groot Scherm Draadloze Fiets Computer is speciaal ontworpen voor de echte fietsliefhebber. Het heeft een extra groot scherm voor eenvoudig te gebruiken informatie, zoals de huidige snelheid, het totaal gereden aantal kilometers, de gemiddelde snelheid, de rijtijd, kalorieën en meer. In real-time kun je alle gegevens bijhouden, zodat je precies weet wat je prestaties zijn. De Strex Draadloze Fietscomputer is een eenvoudige oplossing om je prestaties in de gaten te houden. Het is een draadloos en waterdicht apparaat, dat je makkelijk kunt monteren op elke fiets. Ook heeft het een eenvoudig te bedienen knoppenpanel, waarmee je meteen kunt zien wat je prestaties zijn. Bovendien heeft het een geïntegreerde klok en kun je de gegevens gemakkelijk downloaden. Zo kun je gemakkelijk je prestaties vergelijken en je doelen stellen. De Strex Draadloze Fietscomputer is de perfecte oplossing voor fietsliefhebbers die graag hun prestaties willen bijhouden. Met de 17 verschillende functies krijg je inzicht in alle details van je ritten. Dankzij deze draadloze en waterdichte fietscomputer kun je je prestaties eenvoudig verbeteren.

6. Kilometerteller Fietscomputer

Deze computer is waterdicht en kan perfect tegen alle weersomstandigheden. Deze computer is voorzien van 17 functies waarmee je iedere fietsrit aanstuurt. Je krijgt informatie over je snelheid, afstand, tijd, temperatuur, klim, kalorieën, frequentie, enzovoort. Ook is de kilometerteller fietscomputer draadloos voorzien van een achtergrondverlichting, zodat je het scherm ook in het donker kunt lezen. Het instellen van deze kilometerteller fietscomputer draadloos is eenvoudig. Je kunt deze via een app op je telefoon verbinden, waardoor je jouw ritten kunt bijhouden, kunt analyseren en kunt delen met andere fietsliefhebbers. Ook kun je de gegevens exporteren naar een Excel-bestand voor nog meer analyse en inzicht. Kortom, met deze kilometerteller fietscomputer draadloos kun je op iedere fietsrit je prestaties meten en steeds verder verbeteren.

7. Draadloze Verlichte Fietscomputer

Deze draadloze verlichte fietscomputer heeft een USB-oplaadbare batterij en biedt tal van functies om uw rit te registreren en te analyseren. Met het kilometerteller-display kunt u de afgelegde afstand makkelijk zien. De klok en de calorie-teller maken het mogelijk om uw prestaties te monitoren. De snelheidsmeter meet uw actuele en gemiddelde snelheid. Dankzij de auto wake-functie wordt de fietscomputer automatisch uitgeschakeld als u stopt met fietsen. De IPX7-waterbestendigheid biedt u de nodige veiligheid tijdens slechte weersomstandigheden. Deze draadloze fietscomputer biedt u het voordeel om al uw gegevens te bekijken terwijl u fietst. De USB-oplaadbare batterij gaat tot wel een maand mee voordat hij opnieuw moet worden opgeladen. De duurzame en waterdichte constructie biedt u de nodige bescherming tijdens slechte weersomstandigheden. U kunt de verlichting van de fietscomputer aanpassen met de knop, waardoor u nog meer zichtbaarheid heeft in het donker. Deze draadloze verlichte fietscomputer biedt u de mogelijkheid om uw prestaties te meten terwijl u fietst. Met de kilometerteller kunt u uw afgelegde afstand in real time zien, waardoor u een volledig overzicht krijgt. De klok en calorie-teller maken het mogelijk om uw prestaties te monitoren. De snelheidsmeter geeft uw actuele en gemiddelde snelheid weer. U kunt.

8. Sigma Fietscomputer Draadloos

De Sigma BC 7.16 ATS is ook voorzien van een automatische dag- en nachtmodus. Hierdoor is het scherm automatisch afgestemd op de omgevingsverlichting, waardoor je gemakkelijk en duidelijk alle informatie kunt aflezen. Verder heeft de Sigma BC 7.16 ATS een functie waarmee je kunt aangeven dat je even een korte pauze maakt. De computer schakelt hierbij automatisch op 'pauzemodus' en begint dan pas weer met meten als je verder gaat. Kortom, de Sigma BC 7.16 ATS is een perfecte fietscomputer voor zowel beginnende als ervaren sportfietsers. Het model biedt betrouwbare metingen, een intuïtieve bediening en een stijlvol design. Ideaal voor de gepassioneerde fietser die de beste prestaties wil halen!

9. Garmin Edge Fietscomputer

De Garmin Edge 530 is een gebruiksvriendelijke fietscomputer voor de avontuurlijke fietser. Met deze compacte en krachtige fietscomputer kun je altijd en overal je route volgen. De Edge 530 kan je prestaties meten en analyseren, zodat je precies weet waar je staat. De slimme navigatie- en trainingsfuncties helpen je om jouw doelen te bereiken. De Edge 530 is voorzien van een groot 2,6 inch kleurendisplay dat je de perfecte weergave geeft van je route, prestaties en statistieken. Met de Edge 530 kun je uitgebreide ritgegevens registreren, zoals snelheid, afstand, hoogte, hartslag en kracht. Met de vele geavanceerde functies kun je je prestaties verbeteren. Je kunt bijvoorbeeld gegevens vergelijken, kortere routes bepalen, waarschuwingen over het weer ontvangen en direct reageren op je prestaties. Bovendien heeft de Edge 530 een ingebouwde GPS-tracker, zodat je altijd weet waar je bent.

10. Garmin Edge Fietscomputer

De Garmin Edge Explore fietscomputer is de perfecte metgezel voor lange tochten. Je kunt eenvoudig de meest populaire routes in Europa bekijken en beleven. De automatische ongevallendetectie en de mogelijkheid om hulp te vragen maken het apparaat extra veilig, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken tijdens lange ritten. Bovendien heeft het apparaat een ruime accuduur tot 12 uur, waardoor je zonder zorgen kan genieten van je avontuur. Met de Garmin Edge Explore fietscomputer ben je niet alleen beter voorbereid, maar ook veiliger onderweg.

Inhoudsopgave

Brian
Brian

Hi,ik ben Brian. Samen met een paar sportieve vrienden zijn we deze site opgestart. Ik vergelijk voor jou sportattributen in verschillende takken van sport.

Ik hoop dat je hiermee makkelijker een keuze kan maken uit het vele aanbod.

Veelgestelde vragen over fietscomputers draadloos

Onze review is betrouwbaar, wij doen namelijk onafhankelijk onderzoek en laten merken geen invloed hierop uitoefenen.

Wij verkopen zelf geen fietscomputers draadloos. Klik op de “Beste deal” knop onder jouw keuze en je wordt automatisch naar de webshop van de beste aanbieder gebracht, waar je je aankoop kan voltooien.

Na onze product vergelijkingen is Fietscomputer Draadloos Waterdicht door ons als beste gekroond.

Onze conclusie over de diverse fietscomputers draadloos

Er zijn tegenwoordig zoveel verschillende fietscomputers draadloos op de markt dat het goed is om onze vergelijking goed door te nemen. Om de beste kwaliteit fietscomputer draadloos voor een goede prijs te kopen, kan je doorklikken op de button ‘beste deal’. Je komt dan op de website van de beste aanbieder terecht. Alle fietscomputers draadloos uit onze top 10 zijn van hoge kwaliteit, maar Fietscomputer Draadloos Waterdicht is de allerbeste. 

Ons laatste woord over een fietscomputer draadloos

Het is duidelijk dat er een handig hulpmiddel is om je vanaf nu al je gegevens van je rit bij te houden: de fietscomputer draadloos. Door deze te gebruiken, kunnen we gemakkelijk monitoren hoe vaak we fietsen, welke afstand we afleggen en hoeveel calorieën we verbruiken. Uit ons onderzoek is gebleken wat voor soort fietscomputer draadloos mensen zoeken. Hopelijk heb je na het lezen van dit artikel een grote hoeveelheid aan informatie gekregen om te bepalen welke van de top 10 producten het beste bij je past. Laat ons weten wat je van het artikel vond en of je verdere vragen hebt. Wij zijn er klaar voor om je te helpen bij het kiezen van de juiste fietscomputer!

Gepubliceerd op: 23 nov. 2022

Top 10 vergelijkingen

Wij hebben nog veel meer producten en attributen onderzocht en vergeleken. 
Ga naar onze homepagina om deze allemaal te bekijken.